2012. február 24., péntek

Hatok Könyve - Prológus

Helló kitartó olvasók!


Végre jó hírekkel szolgálhatok azok számára, akik arra vártak, hogy végre valami értékelhető is felkerüljön a blogra a designfinomítgatásokon kívül. Teljesen új oldalról ismerhetitek meg a történet menetét, új szálon indulunk el, míg elkészül a The ParaDies valószínűleg sok részletben változó és magyar címet kapó újra-irata és a sztori lekerül az Aranymosó Könyvmolyképző oldaláról.



Ezen új szál pedig Sarah D. Foster nyomozásán keresztül indul majd el, aki többek közt találkozik a vámpírok vélt teremtőjével, Noirral, akinek nagy tervei vannak vele valamint megismerteti a világ valódi keletkezéstörténetével, fajaival és rajta keresztül remélhetőleg ti is bebocsátást nyertek az univerzum kulisszái mögé és könnyebben értitek majd meg a további történéseket Emily szemszögéből is.



FIGYELEM! VIGYÁZAT!

A Hatok Könyve (HK) egy kitalált univerzum kitalált teremtéstörténete, mint vallásos ember, kötelességemnek érzem figyelmeztetni hívő olvasóimat, hogy hiszek a Bibliában, a HK csak fikció, a Genesis és Isten szerepe a világ teremtésében, későbbi életében nem valós meggyőződésimen alapszik. 

Ez a figyelmeztetés főleg a később publikálandó részletekre vonatkozik, a Prológust, ami egy részlet Sarah naplójából, még mindenki mellékhatások nélkül olvashatja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Facebook Komment